Tontilta löytyy olohuone ja aurinko paistaa

Eka_Raksaprojekti_-_Tontilla_elokuun_alussa

Tänään kävimme Jollaksessa katsomassa, miten tontilta löytyy olohuone. Linnut lauloivat, vaikka Santahaminassa sotilaat harjoittelivat ampumista ja ukkonenkin koitti hivenen jyrähtää, tosin vieläkin kauempana. Aurinko paistoi ja keli oli mitä parhain, kuten tänä kesänä on ollut.

Olohuone löytyy helposti tontilta

Lili ei ollut vielä nähnyt, miten talo muodostuu tontille. Onneksi Taratestin kaverit olivat käyneet tontilla aikaisemmin kesällä merkkaamassa talon kulmia ja korkoja. Kuten videolta näkyy, todella helposti tontilta löytyy olohuone. Jussi kertoo ensimmäisellä videobloggauksella, miten olohuone ja ruokailutila tulevat esiin tontilta ja kuinka aurinko paistaa sinne.

Mitä olet mieltä olohuoneen paikasta?

#EkaRaksaprojekti #Jollas #Santahamina #Helsinki #Tontti #TontiltaLöytyyOlohuone #Olohuone #Ruokailutila #Aurinko #ValoaOlohuoneeseen

2 thoughts on “Tontilta löytyy olohuone ja aurinko paistaa

Vastaa