Mielen kodinkoneita tutkailemassa

Mielen kodinkoneita_-_Eka Raksaprojekti_9

Kävimme tänään tutkimassa Mielen kodinkoneita Vantaan Porttipuistossa. Siellä Mielellä on iso näyttelytila, jossa voi käydä katsomassa Mielen kodinkoneita ja tutustumassa niiden ominaisuuksiin. Kaikesta ympärillä olevasta näkee, että Mielen kodinkoneita yhdistää laatu. Meillä on vahva halu hankkia uuteen kotiin Mielen kodinkoneita ja vaikka vielä on pitkä matka edessä, päätimme käydä Porttipuiston Showroomissa.

 

Mielen pyykinpesukoneessa on lopetusajan valinta

Me olemme aina tykänneet siitä, että niin astianpesukoneessa kuin pyykinpesukoneessakin on ollut jäljellä olevan pesuajan näyttö. Tällöin tietää etukäteen, miten kauan pesua on vielä jäljellä. Tämä on mielestämme käyttöä helpottava tekijä, joka on onneksi levinnyt laajalle useiden valmistajien valikoimiin. Joissakin integroiduissa astianpesukoneissa tämä ominaisuus on tosin mennyt hivenen piiloon, kun kalusteoven vuoksi kaikki namiskuukkelit ovat pöydän kannen alla piilossa. No mutta toiset tykkää ja se ei ole meiltä pois.

Mielen pyykinpesukone_-_Eka Raksaprojekti_9
Mielen pesukoneessa on lopetusajan valinta.

 

Kuten sanoin, Mielen kodinkoneita yhdistää laatu ja edelläkävijyys. Tänään opimme, että Mielen pesukoneessa on lopetusajan valinta. Tällä toiminnolla voi suoraan valita, moneltako pyykinpesukoneen ohjelma on valmis. Tämä on erinomainen toiminto siinä mielessä, että ennen töihin lähtöä, voi valita kellonajan, koska haluaa pyykkikoneen olevan valmis. Näin märät pyykit eivät jää pyykkikoneeseen odottamaan vaan ovat valmiit sillä kellonlyömällä, jonka sinä olet päättänyt konetta käynnistäessä.

 

Pesuainesäilöt ja suosikkiohjelmat

Meille esitellyssä Mielen pyykinpesukoneessa on automaattinen annostelujärjestelmä sisäänrakennettuna. Tämä lähtee liikkeelle siitä, että pyykinpesukoneessa Mielen TwinDos annostelujärjestelmä. Tämä kaksivaihejärjestelmä antaa maksimitehon pesulle, kun kaksi erillistä pesuainetta annostellaan oikeassa määrin oikeaan aikaan. Yleinen virhe on myös liiallinen pesuaineen annostelu, joka kuluttaa vaatteita, mutta ei anna vastaavaa hyötyä. Niinpä TwinDos pesukoneen nestemäiset UltraPhase-pesuaineet helpottavat käyttöä, parantavat pesutulosta ja huolehtivat vaatteista paremmin.

Tässä pesukoneessa on myös mahdollista luoda omia suosikkiohjelmia. Luomalla omat suosikkiohjelmat Mielen pyykinpesukoneen käyttö helpottuu. Esimerkiksi puuvillapesun ohjelmaa voidaan omassa suosikkiohjelmassa muokata siten, että ohjelma pitää 75 asteen pesun lakanoita ja pyyhkeitä varten pidempään. Näin toimittuna bakteerit ja pöpöt kuolevat varmasti ja pyykki on silloin raikasta.

Paitaohjelmassa kauluspaidat pestään suuremmalla määrällä vettä ja vähemmällä määrällä pesuainetta. Tämä vaikuttaa eritoten siihen, että kauluspaitojen kaulukset ja hihansuut kuluvat muuta paitaa nopeammin. Tähän syynä on liian pieni veden määrä ja liikaa pesuainetta pesussa. Paitaohjelmassa on lisänä höyrysileytys, jossa Mielen pyykinpesukoneen SteamCare -hoito sileyttää tekstiilit höyryllä ennen kuin vaatteet poistetaan pesukoneesta. Tämä hellävarainen ja tehokas toiminto vähentää silitystyötä jopa 50 %:lla.

 

Mielen kodinkoneita yllin kyllin

Porttipuiston näyttelytilassa on aina mukava käydä. Siellä näkee sellaisia kodinkoneita, joita suomalaisissa kodinkoneliikkeissä ei ole esillä. Suomalaiset kuluttajat eivät useinkaan pääse valitsemaan laadukkaimpia ja parhaimpia tuotteita, sillä pienellä markkinallamme ei luonnollisesti ole niin suurta kysyntää parempien tuotteiden kategoriassa. Siksi on hienoa, että Miele edelläkävijänä pitää omaa näyttelytilaa, jossa henkilökohtaisen mututuntuman mukaan reilusti yli puolet esillä olevista tuotteista on sellaisia, joita ei löydy suomalaisista kodinkoneliikkeistä.

Mielen viinikaappeja_-_Eka Raksaprojekti_9
Mielen viinikaappeja ja kylmäkaappeja.

Viinikaappi on jotenkin sellainen kodinkone, että siitä tulee aina hyvälle tuulelle. Markkinoilla on useita edullisia viinikaappeja, jotka tärisevät käytön aikana. Silloin kun kaappi tärisee, niin samalla myös viini tärisee. Tärinä taas pilaa viinin, joten ehkä niitä halvimpia lasiovella olevia jääkaappeja ei kannata viinikaappina puhua. Mielen viinikaapit ovat laadukkaita hyvännäköisiä. Ne eivät tärise, joten viinit pysyvät kunnossa nautinnollista hetkeä varten.

#EkaRaksaprojekti #Jollas #Miele #ImmerBesser #MielenKodinkoneita #Kodinhoito #TwinDos #MieleTwinDos #Pyykinhoito #Pyykinpesukone

One thought on “Mielen kodinkoneita tutkailemassa

Vastaa