Kaakelikeskus tarjoaa valikoimaa

Helsingin Kaakelikeskus tarjoaa valikoimaa - Eka Raksaprojekti

Tänään kävimme katsomassa, millasta valikoimaa Kaakelikeskus tarjoaa. No mutta sepäs oli jotakin selkeästi parempaa. Helsingin Kaakelikeskus tarjoaa laajaa valikoimaa erilaisista laatoista, joiden näyteikkunashoppailusta paikan päällä nauttii jokainen. On pientä ja isoa laattaa, vieläkin isompaa sekä sitten ihan jättikokoista 120 x 120 laattaa. Kaakelikeskus tarjoaa todella laajaa valikoimaa erilaisia laattoja ja se on kuluttajan kannalta erinomainen paikka löytää mieleisensä tuotteet.

 

Kun haluat nähdä valikoimaa, muista Kaakelikeskus

Kuten jo kerroin edellisessä blogissa eilisiltana, Suomesta on usein hankala löytää laajaa valikoimaa mitään tuotteita. Onneksi, tosin valitettavan harvakseltaan, löytyy laadukkaita erikoisliikkeitä, joista löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Alla oleva kuva jyväskyläläisestä erikoisliikkeestä syyskuulta 2015 on sitä perinteistä suomalaista valikoiman tasoa syksyn vaatemuodista.

Syksyn muotivärit Jyväskylässä syyskuussa 2015_-_Eka Raksaprojekti
Jyväskyläläisen vaateliikkeen valikoiman ”Syksyn 102 Shades of Grey” syyskuussa 2015.

Niin Miele kuin myös Helsingistä löytyvä Kaakelikeskus tarjoavat laajaa valikoimaa oman sektorinsa tuotteista. Tutustuimme Helsingin Kaakelikeskukseen ensimmäisen kerran muuttaessamme Helsinkiin syksyllä 2006. Teimme silloin kylpyhuone ja saunaremontin asuntoomme heti muuton yhteydessä. 2011 teimme vessa x 2, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna -remontin sen hetkiseen asuntoomme. Molemmilla kerroilla Kaakelikeskus varusti meidät parhailla laatoilla. Ensimmäisellä kerralla kiersimme useita eri liikkeitä, kunnes löysimme haluamme laatat Helsingin Kaakelikeskus Oy:n liikkeestä. Toisella kerralla kiertely oli aika vähäistä, koska tiesimme, että Kaakelikeskus tarjoaa valikoimaa, josta suurella todennäköisyydellä löydämme sopivat laatat. Mitä olette mieltä lopputuloksesta vanhan asuntomme vessojen ja kylpyhuoneiden kohdalta?

NLT 15 D_013
Vanhan asunnon yläkerran vessa myynti-ilmoituksen kuvassa, 04/2018.
NLT 15 D_021
Vanhan asunnon alakerran vessa myynti-ilmoituksen kuvassa, 04/2018.
NLT 15 D_019
Vanhan asunnon kylpyhuone myynti-ilmoituksen kuvassa, 04/2018.

Kuten kuvista näkee, pidämme yksinkertaisesta, mutta mielestämme kauniista ja yksinkertaisista valinnoista. Kuvien laatat ovat jokaisessa tilassa täysin identtiset, mutta niitä on käytetty hivenen eri tavalla. Yläkerran vessassa ei ole alakerran vessan tapaista tuuletuskanavaa, joten siellä tuota boordilaattaa on käytetty vain seinä-wc:n takana. Seinä- ja lattialaatat ovat täysin identtiset kaikkialla. Kylpyhuoneessa seinälaattaa on boordilaatalla korostettujen suihkujen alueella käytetty pystysuunnassa. Muualla seinissä laatta on vaakatasossa. Tämä vaalea seinälaatta oli erinomainen valinta, sillä siinä oli mielestämme sopivaa pientä eloa eikä se ollut vain tylsä yksivärinen peruslaatta. Nyt haluaisimme jotain samanlaista.

 

Saumaton laatta vaihtoehtona

Kaakelikeskus tarjoaa valikoimaa myös niin sanotuista saumattomista laatoista. Niissä sauma-ainetta laitettaan korkeintaan parin kolmen millin verran, koska laatta on erikoisvalmistettu tämän tarpeen mukaan. Sellaista mekin hivenen katsastimme. Blogikuvana on yksi sellainen vaihtoehto, joka tosin on hivenen harmaa meidän makuun, varsinkin kun tarkoituksenamme on, että jokaisessa huoneessa on sama lattialaatta. Alla olevassa kuvassa on vaaleampi vaihtoehto, joka iski silmään Kaakelikeskuksen valikoimaa katsellessamme.

Vaaleampi sauma-aineeton lattialaatta_-_Eka Raksaprojekti
Saumaton vaalea laatta Kaakelikeskuksen valikoimasta.

 

Millainen laatta omakotitaloon?

Kuten kirjoitin, meidän tarkoitus on laittaa omakotitalon jokaiseen huoneeseen sama lattialaatta. Toiveissamme olisi, että laatta olisi neliön muotoinen ja mahdollisimman iso. Silloin iso laatta antaisi omakotitaloon rauhoittavan vaikutuksen, jolloin siellä olisi hyvä olla. Kiireisen työpäivän jälkeen jokainen haluaa rauhoittua ja meille sopii iso lattialaatta auttamaan tätä rauhoittumista.

Samaan hengen vetoon ajattelimme, että mukaillen edellisen asuntomme teemaa yksinkertaisuudesta, sama lattialaatta olisi kylpyhuoneissa ja vessoissa myös seinälaattana. Tällaista näkee hyvin usein Keski-Euroopan kylpylöissä, mutta hyvin harvoin Suomessa. Noh, Suomessa on harmaan 102 sävyä aina tarjolle. Noh, leikki leikkinä. 😉

Haluamme kuitenkin pientä vivahdetta edellä mainittuihin huoneisiin, joten ajattelimme, että tekisimme niihin tehosteseinät jostain toisesta laatasta. Toki, jokaisessa tilassa tehostelaatta olisi samanlainen kuin kaikissa muissakin. Apuna tehostelaatan valinnassa käytimme vanhan asuntomme seinälaattaa, jota mallistosta poistuvana tuotteena löytyi kuitenkin vielä muutama kappale. Kaakelikeskuksen palvelun erinomaisuutta kuvaa se, että vanhat kuitit löytyvät aina järjestelmästä ja on helppo löytää mitä laattoja on milloinkin tullut ostettua. Vaikka edellisestä remontista olisikin jo 7,5 vuotta…

Joka tapauksessa löysimme mielestämme erinomaisen laatan, jonka koko oli 75 x 75 cm. Tämä laatta soveltuisi erinoimasesti lattialaataksi jokaiseen huoneeseen sekä seinälaataksi kylpyhuoneisiin ja vessoihin. Tehostelaatta seiniin löytyi mallilaattaa hyväksi käyttäen varsin helposti ja tällä hetkellä meidän ykkössuosikit näyttävät tältä. Mitä olette mieltä, pitääkö meidän jatkaa etsintää vai onko tässä loistava match, jonka Kaakelikeskuksen laaja valikoima tarjosi meille?

Lattialaatta ja tehostelaatti_-_Eka Raksaprojekti
Lattia- ja seinälaatat sekä tehostelaatta.

#EkaRaksaprojekti #Jollas #Kaakelikeskus #Lattialaatta #Seinälaatta #KaakelikeskusTarjoaaValikoimaa #SaumatonLaatta #LaattaOmakotitaloon #Omakotitalo

Vastaa